0-1 83 min Härlanda

Det finns tunga förluster och väldigt tunga förluster, denna var det senare.
Laget: Hampus - Silow, Jocke Ek, Kevin, Erik W - Ole, Petter, Andreas - Eric A, Ferna, Hultenius
På bänken: Johan, Jonas Ö, Kalle, Jompa
Vi tar tag i matchen direkt. Efter 5 minuter får vi en hörna som kommer ut till Andreas igen som skjuter mot första stolpen men får ingen bra träff men Ferna kommer och skarvar bollen men utanför. Vi skapar ett par lägen men får inte till avsluten. Härlanda kommer upp ibland men utan att skapa något. Kevin slår upp sin sträckning i ljumsken och Johan kommer in i stället för honom. Hultenius och Erik W kombinerar på kanten men avslutet går utanför. Efter 20 minuter får vi en frispark mitten på deras planhalva. Petter slår den och Jocke Ekblom nickar i ribbans överkant. Efterhand går vi ned i kvalitet. Vi försöker slå den avgörande passningen alldeles för tidigt. Härlanda har ett par kontringar som är lite småfarliga. I slutet kommer Härlanda i en kontring där de kommer fri men Hampus är snabbt ute och räddar.
Andra halvlek börjar med att tar tag i spelet ordentligt och vinner alla andrabollar vilket vi inte gjorde i första halvlek.
Vi har ett konstant tryck och man bara väntar på att första målet. Vi spelar bra fram till straffområdet men sedan tappar vi kvalitet i passningar och mottagningar. Vi skapar ett par chanser men avsluten är aldeles för dåliga, vi får inte någon ren bollträff när vi skjuter. Vår bästa chans är när Ferna hinner först på ett inspel men får ingen ren träff och deras målvakt får upp en hand som en plockhandsräddning. Härlanda kommer kanppt över halva plan och när de gör det kan vi ganska enkelt ta tillbaka bollen.
Hela halvleken ser ut på detta sett. Vi dominerar fullstädigt men har svårt med sista passningen och avsluten.
När det är 8 minuter kvar får Härlanda en farlig kontring som vi kan bryta vid straffområdet, när vi skall spela upp bollen håller vi i bollen lite för länge och Härlanda kan bryta igen och spela fri deras bästa spelare som gör ett fint avslut vid stoplen. Vi försöker forcera och Jompa är nära att hinna ett inspel men är några skostorlekar för lite för att nå den.
Vi förlorar med 1-0, trots riktigt bra spel men våra avgörande passningar och framför allt våra avslut är för dåliga. Deras målvakt tvingas bara att göra en bra räddning trots vårt kolosala övertag.